Forinn op Vakdagen Parket & Woninginrichter

Forinn op Vakdagen Parket & Woninginrichter | Parketblad

STAND 110 - Van 30 maart tot en met 1 april zijn Vakdagen Parket & Woninginrichter in de Evenementenhal te Gorinchem. Forinn is natuurlijk ook van de partij en verrast het publiek met de nieuwste collecties en woontrends. Noviteiten op het gebied van vloer en raam, demonstraties en productdemonstraties brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Drie actuele trends zullen centraal staan in drie thema’s, die op de Forinn-stand uitgebreid zullen worden getoond. De thema’s van dit jaar zijn: Loft, dat een stedelijk moderne uitstraling heeft (grijstinten, pastel, strak, beton, licht); Erf, dat landelijk wonen uitstraalt (natuurlijke tinten/materialen, hout, linnen, wol, robuust); en Park, dat een modern klassieke uitstraling heeft (zwart, naturel, visgraat vloer, glans, koper, chic).

 

Noviteiten

Ter ontwikkeling en verbetering van Forinns Wepro rail- en roedeprogramma introduceert en demonstreert Forinn de Curvemate, een nieuw ontwikkeld hydraulisch buigapparaat, dat geschikt is voor in totaal acht verschillende railtypes! Een video over de Curvemate vindt u hier: https://www.youtube.com/watch?v=HrLHJKrKtNE.

De Balterio-collectie wordt dit voorjaar fors gewijzigd. In totaal komen er 46 nieuwe items bij: 12 stuks Urban en 34 nieuwe kleuren in de bestaande serie. De totale collectie komt zo uit op 105 items!

De collectie van Alloc concentreert zich tot twee series: de Original en de Grand Avenue. De Alloc Grand Avenue heeft zeer lange HPL-vloerdelen en is het enige HPL-laminaat ter wereld met een lengte van 2,40 meter. De Alloc Original is mede uniek door zijn aluminium locksysteem. Er zijn prachtige nieuwe Alloc-displays ontwikkeld, die op de beurs worden geïntroduceerd.

Tot slot is in de Saffier-collectie de nieuwe Saffier Maxx te bezichtigen. Dit zijn zes mooie commerciële decors, die een lengte hebben van 2,05 meter.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen