Gebrüder Riese beste Duitse parketspeciaalzaak

Gebrüder Riese beste Duitse parketspeciaalzaak | Parketblad
Gebrüder Riese beste Duitse parketspeciaalzaak | Parketblad

HANNOVER - Gebr. Riese Parkett GmbH in Keulen is op Domotex Hannover door ParkettMagazin uitgeroepen tot de beste onderneming in Duitsland in de categorie ‘Beste parketspeciaalzaak (handel)’. Thomas en Uwe Riese kregen hiervoor de Parkett Star 2015 uitgereikt door hoofdredacteur Peter Mau. “Hier zijn wij met onze familie en alle medewerkers natuurlijk bijzonder trots op!”, vertelt een opgetogen Thomas Riese ons na de uitreiking.

 

Het in 1865 opgerichte bedrijf vierde de overwinning samen met zijn klanten door middel van een grote kortingsactie. Het Duitse vakblad roemde Gebrüder Riese vooral om zijn succesvolle shop-in-shopconcept. “Door zijn grote verscheidenheid, professionele en sfeervolle presentaties en lichtaccenten maakt deze aanpak grote indruk. Met grote A-merken naast private labels presenteert deze onderneming zich zelfbewust als sterke partner van zowel parketleggers, architecten als consumenten.”

 

Europees servicecentrum

“Gebrüder Riese Parkett fungeert voor Forestry Timber Export Sdn. Bhd. uit Kuala Lumpur als Europees servicecentrum voor Woodline Parquetry. “In Keulen staat permanent 35.000 vierkante meter Woodline-parket op voorraad. Voor architecten, projectontwikkelaars, parkethandelaren en shops is het dus zeker de moeite waard de showroom eens te bezoeken. Daar presenteren wij op 400 vierkante meter een brede voorraad in allerlei uitvoeringen en afwerkingen. Deze zijn allemaal direct leverbaar”, aldus senior general manager Adriaan van der Wal.


Op de foto links Thomas Riese en rechts zijn broer Uwe. In het midden Gurjeet Singh, de ceo van het kantoor in Maleisië van Forestry Timber Export Sdn. Bhd. Singh behoort tot een van de drie families die eigenaar zijn van de fabriek in Indonesië. Foto’s: Gebr. Riese Parkett GmbH.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen