Geen sub-collecties meer

05-12-2022
Geen sub-collecties meer

Om klaar te zijn voor de toekomst heeft Moduleo haar assortiment opnieuw gedefinieerd en naast de bestaande collecties LayRed en Moods lanceert zij nu de nieuwe Roots collectie. De nieuwe collectie heeft betrekking op de dryback collectie. Men keert terug naar haar Roots, daar waar het 10 jaar geleden begon.

Geen sub-collecties meer

De nieuwe driedeling in de collecties zorgt voor eenvoud in het aanbod. Geen sub-collecties meer maar 3 duidelijke collecties en 2 installatiemethodes: dryback (Roots en Moods) of rigid click (LayRed).

Geen sub-collecties meer

De LayRed collectie staat voor de ultieme renovatie vloer en de creatieve Moods collectie kenmerkt zich door geometrische vormen, grafische patronen en bijzondere kleuren. Deze heldere positionering van het assortiment is vertaald in de update van het nieuwe logo en de zachte kleurstellingen die bij de collecties worden gebruikt.

De nieuwe collectie bevat ook nieuwe XL formaten. Verder is de embossering verbeterd, nieuwe camera’s op de lijn zorgen ervoor dat het reliëf van de plank tot in het kleinste detail overeenstemt met het motief van het ontwerp. 

Het unieke, dubbele glasvlies zorgt voor een uitstekende dimensionele stabiliteit waardoor de vloer perfect verlegd kan worden op de zelfklevende ondervloer (FlexPro).