Geheel vernieuwde showroom bij Europa Parket

Ondernemen 23-04-2018
Geheel vernieuwde showroom bij Europa Parket

Geheel vernieuwde showroom bij Europa Parket
 

Eindelijk is het dan zover... Na drie maanden verbouwen is de geheel vernieuwde showroom van Europa Parket in Barneveld gereed. In samenwerking met het Barneveldse Interieurbedrijf Dubbel M is vorig jaar een uitvoerig plan gemaakt en heeft de ruim 600 m² grote showroom vervolgens een ware metamorfose ondergaan.

Zo is de indeling aangepast, het volledige interieur vervangen en zijn de meeste vloeren en monsterborden vervangen door de nieuwste trends op vloerengebied en aangepast naar de laatste eisen. Zoals verwerking op vloerverwarming en/of koeling. Zelfs in de nieuwe tafels tref je nu verschillende patroonvloeren aan!

In het bijzonder wil Europa Parket de populaire Raftwood collectie, die al weer twee jaar in het assortiment is, uitlichten. Raftwood wordt op een geheel zelf ontwikkelde manier geproduceerd uit eiken spoorbielzen. De vloerdelen hebben een ruig en onbewerkt karakter, wat de natuurlijke beleving compleet maakt.

Door de ruim 50-jarige ervaring weten klanten uit het hele land Europa Parket te vinden om zich te laten inspireren voor de aankoop van een nieuwe vloer.  Dat het de moeite loont om naar Barneveld te komen is volgens Europa Parket absoluut een feit. Naast uitgebreide voorlichting op vloerengebied kan de klant ook een kijkje achter de schermen komen nemen met een rondleiding door de eigen fabriek. In Barneveld wordt het vers gezaagde hout gedroogd en verder verwerkt tot een, al dan niet kant-en-klaar afgewerkte vloer. Doordat Europa Parket het volledige productieproces in eigen hand heeft, zijn de klanten verzekerd van een hoogwaardig afgewerkt product en een naar eigen zeggen uitstekende service.

Naast de zeer uitgebreide keuze in houten vloeren, vind je bij Europa Parket tevens een ruim assortiment in pvc- en laminaatvloeren, maar je kunt hier ook zeker terecht voor renovatiewerkzaamheden aan een houten vloer of trap.

Europaparket.nl