Gérard Pieket krijgt Mercedes-Benz Citan

Gérard Pieket krijgt Mercedes-Benz Citan | Parketblad

UTRECHT - Vakman van het Jaar 2012 Gérard Pieket van Parketzorg heeft onlangs de sleutels van zijn Mercedes-Benz Citan 109 CDI in ontvangst mogen nemen. Deze Allround Parketteur won naast een flinke wisselbokaal en de eeuwige roem een gloednieuwe bestelwagen van Mercedes-Benz.

 

De verkiezing van de Vakman van het Jaar is een initiatief van Werkspot.nl, dat vakmannen in twaalf verschillende categorieën in het zonnetje zet. Volgens juryvoorzitter Rudi Delnoy is Gérard Pieket met zijn bedrijf Parketzorg: “Een vakman waar de liefde voor het vak vanaf spat. Een perfectionist en iemand die zijn vak uiterst serieus neemt. De combinatie van vakmanschap, passie en de wil zich te blijven verbeteren maakt hem de terechte Vakman van het Jaar 2012!” Aan de verkiezing van ‘de marktplaats voor klussen’ deden vorig jaar meer dan duizend vaklieden mee. Zie ook Parketblad 11-2012 blz. 28.

 

Feestelijke overhandiging

Mercedes-Benz is voor het derde jaar als sponsor aan dit initiatief verbonden. Net als bij voorgaande edities stelde de fabrikant een bestelwagen voor de winnaar ter beschikking. Gérard Pieket mocht samen met zijn partner Yvonne een gloednieuwe Citan 109 CDI in ontvangst komen nemen. Uit handen van Mark Horsten, marketingmanager Bedrijfswagens, kreeg hij in het Nederlandse hoofdkantoor van Mercedes-Benz de sleutels van het nieuwe compacte bestelwagenmodel. Van Pascal Joore van Werkspot.nl kreeg het stel nog een mooie bos bloemen.

Pieket is Allround Parketteur bij het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs en gaat zijn Citan als servicewagen inzetten. “Naast alle erkenning voor mijn vakmanschap is zo’n prijs natuurlijk geweldig! De Citan lijkt mij voor het servicewerk erg praktisch en betrouwbaar. Ik heb ook gehoord dat hij erg zuinig is dankzij zijn schone en zuinige BlueEFFICIENCY-motor met Eco start-stopsysteem. Ik heb er dus veel vertrouwen in!”

Op de foto v.l.n.r. Gérard Pieket, zijn partner Yvonne, Pascal Joore van Werkspot en Mark Horsten van Mercedes-Benz Nederland.