Gérard Pieket Vakman van het Jaar

Gérard Pieket Vakman van het Jaar | Parketblad
Gérard Pieket Vakman van het Jaar | Parketblad

UTRECHT – Gérard Pieket van Parketzorg uit Rotterdam is uitgeroepen tot de overall winnaar van de Vakman van het Jaar-verkiezing 2012. De intens blije Pieket werd eerder op de dag al winnaar in de categorie Vloerspecialisten. Aan dit initiatief van Werkspot.nl deden ruim 1.000 vakmannen mee.

 

De kersverse Vakman van het Jaar 2012 won een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan. “Klanten lopen weg met Pieket. Vreemd is dat niet, want naast het perfect leggen en onderhouden van houten vloeren, weet deze parketteur wat klanten nog meer belangrijk vinden. Zo zet hij zelfs tenten in tuinen om meubels te beschermen”, lezen wij in het juryrapport. “Hij is een vakman die echt van zijn vak houdt. Zelden hebben wij iemand zo gepassioneerd over houten vloeren horen praten. Pieket blijft zich ontwikkelen, onderkent het belang van goed gereedschap en durft een goede prijs voor zijn werk te vragen. ‘Kwaliteit in plaats van kwantiteit’ is zijn motto.”

 

Andere genomineerden

Pieket kreeg uit handen van Norbert Baetens Festool (www.festool.nl) een steekwagen met decoupeerzaag, schroefboormachine en allerhande gereedschappen ter waarde van 900 euro. In de categorie Vloerspecialisten waren verder genomineerd: Johan van der Vlies van De Legexpress uit Werkendam en Erwin Lutterlof van Iroko Parketvloeren uit Hoorn. De Vakman van het Jaar-verkiezing vond plaats tijdens Het Vakman Event (www.hetvakmanevent.nl) eind oktober in Utrecht.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen