Gerecyclede materialen en hoogwaardig comfort

Voor de Spring/Summer 2023 collectie verbetert Helly Hansen twee toonaangevende schoenen, de modellen Chelsea Evolution en de Luna, met gerecyclede materialen en hoogwaardig comfort.

Gerecyclede materialen en hoogwaardig comfort | Parketblad
Gerecyclede materialen en hoogwaardig comfort | Parketblad

Zowel de nieuwe Chelsea Evolution 2.0 als de Luna 2.0 beschikken over een hoge veerkracht (EVA) in de tussenzool, die zorgt voor 50% energieteruggave. Deze gebruikelijke toepassing in de gemiddelde hardloopschoen is uniek in veiligheidsschoenen en EVA levert optimaal comfort, ideaal voor professionals die vaak vele uren per werkdag staand en lopend moeten doorbrengen.

Comfort met gerecyclede materialen

Voor nog meer comfort is elke Chelsea Evolution 2.0 en Luna 2.0 uitvoering voorzien van een lichtgewicht, ademend OrthoLite® X25 Hybrid™ voetbed, dat nog meer veerkracht en demping biedt. Het nieuwe voetbed is vervaardigd met 20% eco-materiaal, bestaande uit 5% gerecycled rubber en 15% schuim-restmateriaal. Vanwege de focus op het gebruik van verantwoorde materialen, is het textiel van de nieuwe schoenen eveneens opgebouwd uit minimaal 50% gerecycled materiaal.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen