Gerfloor levert vloeren aan de Olympische Spelen

RIJSWIJK-
Vloerenspecialist Gerflor levert de vloeren van de zeven volleybalvelden en de zes handbalvelden op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Gerflor produceert, levert en installeert de sportvloeren, met een totale oppervlakte van ruim 15.000 m2. Na afloop van de Olympische Spelen zorgt Gerflor voor demontage van de vloeren.

In het kader van de partnerships met de International Handball Federation en de Fédération Internationale de Volleyball levert Gerflor de handbal- en volleybalvelden op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. De TARAFLEX®-sportvloeren van Gerflor worden in het Technocenter in Frankrijk geproduceerd en geassembleerd. Een team van technici is voor, tijdens en na de Olympische Spelen in Rio aanwezig en zorgt onder meer voor installatie van de vloer en biedt doorlopend technische bijstand tijdens het sportevenement.

TARAFLEX®-sportvloeren van Gerflor
Als één van de belangrijkste fabriekanten van elastische vloerbedekkingen, werkt Gerflor zowel voor particulieren als voor professionals. De TARAFLEX®-sportvloeren van Gerflor zijn al ruim 70 jaar een begrip in de sector. Dankzij de inzet van onze expertise voor ’s werelds grootste sportevenementen dringt Gerflor zich op als de wereldleider op het gebied van synthetische indoorsportvloeren. De TARAFLEX®-sportvloeren bieden de beste onmiddelijke bescherming bij een val en helpen sportblessures op lange termijn voorkomen. De oppervlaktebehandeling Protecsol® vermindert het risico op brandwonden door wrijving bij een duik. De schokdempende onderlaag zorgt voor extra veiligheid en de gekalanderde slijtlaag is versterkt met lasveze, dit zorgt voor stabiliteit en stevige afdruk. De vloeren zijn beschikbaar in 18 kleuren, zodat het speelveld altijd bij de huisstijl van het sportevenement past.