Geslaagd seminar

Ede 19-03-2018
Geslaagd seminar

Geslaagd seminar


Om de samenwerking een flitsende start te geven, verzorgden T&G Wood en Bijlard International op maandag 12 maart 2018 een seminar bij T&G Wood in Ede.

Na ontvangst en een welkomstwoord van Peter Bijlard en Bart Coenen nam de ervaren Dick Heijster de aanwezigen mee in een interessant verhaal over dekvloerherkenning in combinatie met de toepassing van het juiste Bijlard FLOOR-product op de dekvloer. De aanwezige parketteurs stelden veel vragen en maakte notities.

Na een korte pauze volgde een egalisatiedemonstratie, waarbij de diverse lijmproducten uit het Bijlard FLOOR-assortiment aan bod kwamen. In het bijzonder was er aandacht voor de innovatieve MS Floor Booster-activator. Deze milieuvriendelijke activator brengt de doordroging van de MS Floor terug tot 45 minuten. Hierdoor is de vloer na een uur alweer beloopbaar en kan deze na twee uur alweer worden belast. Dit betekent dat dezelfde dag de meubels alweer op de gelijmde vloer kunnen.

Ter afsluiting werd onder de aanwezigen een cheque verloot, die kan worden besteed aan Bijlard FLOOR-producten. (Bron/Beeld: T&G Wood International BV.)