Gevonden en gezocht

19-02-2016
Gevonden en gezocht

Gevonden en gezocht

ZUTPHEN- Headlam kondigt aan dat Bob van Wort (rechts op de foto) het team van F.Ball in Nederland gaat versterken. Daarom zoekt de groothandel een opvolger voor Van Wort.

In 2016 zijn de bedrijven Interplan Lethem en Silvester verder gegaan onder de naam Headlam met de slogan Samen Zijn We Sterk. Deze slogan heeft tevens betrekking op de samenwerking tussen Headlam en hun toeleveranciers. De samenwerking tussen F.Ball en Headlam is hier met name een groot voorbeeld van, Headlam is als enige groothandel de toeleveranciers van F Ball op de Nederlandse markt.

Om deze samenwerking nog meer met elkaar te verweven gaat per 1 april de Headlam vertegenwoordiger Bob van Wort het team van F.Ball versterken. Een logische stap, aangezien Bob zich in de jaren dat hij voor Headlam heeft gewerkt ontwikkeld heeft tot een speciallist in de producten van F.Ball. Voor zowel F.Ball als voor Headlam een zeer positieve ontwikkeling, zo vindt men in Zutphen. Vanaf april zullen Marc Kemperman en Bob van Wort de 2 specialisten zijn in de producten van F.Ball. Beide zullen zij Headlam ondersteunen met productkennis, projectadvies en trainingen in het Headlam Trade Counter Rotterdam en het Headlam hoofdkantoor te Zutphen.

Per direct is de firma Headlam dan ook op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger vloeren, voor het gebied Zuid Holland.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar [email protected]