Gratis veiligheids pictogrammen

#interieurbouw 31-03-2020
Gratis veiligheids pictogrammen

Brady Corporation biedt gratis downloadbare veiligheidspictogrammen aan om de verspreiding van het coronavirus te helpen stoppen. 
Gratis veiligheids pictogrammen
Iedereen kan de printklare bestanden vrij downloaden van de Brady-websites.

Alle aangeboden pictogrammen zijn conform of in lijn van de internationale ISO 7010-norm, zodat ze overal ter wereld maximaal kunnen worden herkend. Voor bijna alle COVID-19-veiligheidsmaatregelen is een snel herkenbaar symbool voorzien, van handen wassen en afstand houden tot de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen.

Snel wijzigingen in gebouwen aangeven
Omdat de volledige impact en duur van de Corona-epidemie in veel landen en regio's nog onduidelijk is, moeten veiligheidsmaatregelen in, of zelfs toegang tot, gebouwen snel kunnen worden aangepast. Om evoluerende veiligheidsmaatregelen voor specifieke ruimtes te helpen communiceren, heeft Brady relevante veiligheidspictogrammen gegroepeerd in 4 sets: bezoekers informeren aan de receptie, mensen eraan herinneren hoe ze hun handen optimaal desinfecteren, werknemers eraan herinneren dat ze de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen en een set voor algemene veiligheidsmaatregelen zoals handen schudden vermijden en afstand bewaren.

Print op elke kantoorprinter
De veiligheids- en identificatiepictogrammen van Brady zijn normaal enkel beschikbaar op sterke, industriële materialen die alleen met een gespecialiseerde thermische transfer labelprinter kunnen worden gedrukt. Om de veiligheidspictogrammen echter snel beschikbaar te maken in elk bedrijf, zijn ze herwerkt in een vierkleurenformat dat gemakkelijk kan worden afgedrukt op de meeste kantoorprinters. Eenmaal geprint op papier, kunnen sets pictogrammen waar nodig met tape op deuren of gladde muren worden aangebracht om tijdelijke veiligheidsmaatregelen duidelijk te communiceren.

Download hier de gratis pictogrammen