Groene Unipro-fabriek bereikt hoogste punt

10-12-2012
Groene Unipro-fabriek bereikt hoogste punt

Groene Unipro-fabriek bereikt hoogste punt
HAAKSBERGEN – Onlangs is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van Unipro. Dankzij het bewust gebruik van natuurlijke, gerecyclede en duurzame materialen krijgt dit pand een mooie en natuurlijke uitstraling. Samen met de bouwers én alle eigen werknemers is dit uitgebreid gevierd.

 

Het festijn vond 30 november plaats op de bouw, waardoor de 85 Unipro’ers een goed beeld kregen van de vorderingen van hun nieuwe fabriek voor lijmen en kunstharsvloeren. Deze staat op bedrijventerrein Stepelerveld aan de rand van Haaksbergen. Unipro zal zich hier begin 2014 als eerste vestigen. Met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en codex levert Unipro een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, kunstharsvloeren, parket, tegels en natuursteen.

 

Specialist Duurzaam Bouwen 

Met het in dienst nemen van Maurice Beijk als Specialist Duurzaam Bouwen zegt Unipro een belangrijke stap verder te gaan dan alleen het bouwen. “Het gebouw wordt zeer milieuvriendelijk en volledig CO2-neutraal. Om dit te bewerkstelligen, worden duurzame technieken en oplossingen op innovatieve wijze met elkaar gecombineerd. Maurice heeft daar veel ervaring mee. Zo heeft hij meegewerkt aan één van de meest duurzame gebouwen van Nederland, het NIOO-gebouw in Wageningen. Met zijn ervaring als A+D architect, kunnen wij onze ondersteuning naar architecten en andere opdrachtgevers bovendien verder professionaliseren.” Unipro heeft duurzaamheid en gezond werken hoog in het vaandel staan. Zo stimuleert de Haaksbergse onderneming (www.unipro.nl) haar afnemers zo duurzaam en gezond mogelijk te werken. Bijvoorbeeld met duurzame, kartonnen lijmverpakking en forse investeringen in (zeer) emissiearme producten.

 

 

Meer lezen over het nieuwe duurzame bedrijfspand van Unipro? Mis dan Parketblad van 25 januari niet! Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan onder Abonneren & Lezersservice.

Groene Unipro-fabriek bereikt hoogste punt
Groene Unipro-fabriek bereikt hoogste punt
Groene Unipro-fabriek bereikt hoogste punt