Grote plannen voor de wereldwijde vloerenindustrie

29-08-2018
Grote plannen voor de wereldwijde vloerenindustrie

Grote plannen voor de wereldwijde vloerenindustrie
Vice President James Neuling van Beaulieu Flooring Solutions, een divisie van de Beaulieu International Group, heeft grote plannen voor de wereldwijde vloerenindustrie. Het bedrijf wil voornamelijk meer gaan investeren. Dankzij de recente acquisities van Beaulieu Australië en Beaulieu Canada heeft de divisie zijn omzet sterk kunnen verhogen. Dankzij de verschillende acquisities heeft het bedrijf bovendien het merk Peerless and Peerless Contract aan het merkenportfolio weten toe te voegen.

Na een investering van honderd miljoen dollar in de productie-installaties van Beaulieu Flooring Solutions in Noord Amerika in 2016, wil Neuling zich verder verdiepen in de mogelijkheden tot investeren in deze regio. Naaldvilt is het volgende grote doelwit, zo geeft hij aan. Daarnaast is Neuling enthousiast over de expertise binnen het bedrijf. Een team van ontwerpers doet regelmatig onderzoek naar de algemene levensstijltendensen en vertaalt deze vervolgens in vloerproducten.

'Beaulieu Flooring Solutions is een fantastisch design- en ontwikkelingsbedrijf met een brede variatie aan producten', aldus Neuling. 'Ik zie een betrokken en gefocust team van werknemers die er klaar voor zijn om het bedrijf naar een volgend niveau te brengen en ik kijk er naar uit om dit met hen samen te doen.'