Grozema BV wordt WOCA Nederland

24-12-2012
Grozema BV wordt WOCA Nederland

Grozema BV wordt WOCA Nederland


GRONINGEN - Grozema BV, de Nederlandse importeur van WOCA, heet vanaf 1 januari officieel ‘WOCA Nederland BV’. Op 1 juli 1998 startte Grozema BV met de import van het Deense merk WOCA (toen nog ‘Trip Trap’ geheten) in Nederland. In de beginjaren voerde Deddo Grozema naast WOCA ook nog andere producten in het assortiment, zoals houten vloeren en egalisatiemiddelen.

 

“In de loop der jaren werd het aandeel van WOCA in onze totale verkoop echter zó groot, dat wij besloten al onze aandacht te richten op het verder versterken van de positie van het internationale A-merk WOCA op de Nederlandse markt. Met succes, want WOCA is tegenwoordig een naam die niet meer weg te denken is van de parketmarkt in Nederland”, vertelt directeur Henk Laverman trots. “Nu ook de andere takken van WOCA, zoals de buitenproducten, de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid zijn, vonden wij het tijd onze core business ook in de naam van het bedrijf naar voren te laten komen. Vandaar dat onze naam nu ‘WOCA Nederland BV’ wordt.”

Voor meer informatie: www.woca.nl of +31 (0) 503 134 400. Laverman en zijn mensen heten professionele verwerkers van harte welkom op het hoofdkantoor in Groningen: “Om eens volledig geschoold te worden in het gebruik van WOCA-producten of om op de hoogte te blijven van onze noviteiten.”