HARO accessoires onder de loep

11-07-2017
HARO accessoires onder de loep

HARO accessoires onder de loep


ROSENHEIM -  De Duitse vloeren fabrikant HARO vestigt de aandacht op het accessoire programma van ondervloeren, plinten en aanverwanten. Volgens het bedrijf draagt dit assortiment bij aan het all round service bieden aan de consument. 

Neem de elastische tapes van het merk: 10 maanden lang houdbaar. Of de ondervloeren: deze verbeteren volgens de fabrikant niet alleen de elasticiteit van de vloer, maar ook verminderen ze het contactgeluid aanzienlijk, aldus de fabrikant. Het zou ook vreemd zijn wanneer dit niet zo zou zijn... Er zijn drie modellen in drie prijsklassen. De Silent Eco/ Silent Eco DS is, bijvoorbeeld, voor 90 procent uit natuurlijke materialen gemaakt. Ook zijn er modellen speciaal voor vloerverwarming en zijn er modellen met uitstekende thermisch isolerende eigenschappen, zo stelt HARO.

 

Passende plinten levert het bedrijf dus ook, zowel voor kant en klaar geoliede vloeren als voor vloeren met een extra matte afwerking of trendy witte folie plinten. Voor iedere vloer de juiste plint, inclusief watervaste plinten voor DISANO, die ook in vochtige ruimten kunnen worden gelegd. Overgangsprofielen heeft HARO ook in het programma.

De fabrikant levert ook onderhoudsmiddelen om de vloeren zo lang mogelijk in hun originele staat te houden. Er is een Active intensief reiniger, Natural parket schoonmaakmiddel, plus Aqua Shield en Aqua Oil intensief onderhoud voor parket. HARO levert ook gereedschappen voor het leggen van vloeren.Alles bij elkaar genoeg extra redenen om als HARO dealer of legger deze accessoires toe te voegen aan het programma, zo zegt men in Rosenheim: de klant ziet de naam HARO passeren, wat aansluit op de vloer die hij heeft gekocht en betrouwbaarheid uitstraalt, en het biedt de legger de kans extra inkomsten te genereren, met name met het onderhoudsprogramma.