HARO Disano life: LVT zonder PVC

04-03-2016
HARO Disano life: LVT zonder PVC

HARO Disano life: LVT zonder PVC

ROSENHEIMDISANO Life is de LVT vloer van HARO. Een warme uitstraling, comfortabel aanvoelend, eenvoudig te onderhouden en slijtvast, volgens de Duitse fabrikant. Daarnaast is de vloer volledig vrij van PVC en weekmakers.

De vloer is 100% vrij van PVC, weekmakers phthalaten en zware metalen. Niet voor niets heeft DISANO Life keurmerken van het ECO Institut en Blaue Engel ontvangen. De vloer is temperatuur stabiel: hij zet niet uit bij veel zon op de vloer. De Top Connect verbinding zorgt voor een eenvoudige installatie. De opbouw is een geluiddempende kurk onderplaat, een drager (HydroResist) die vocht tegenhoudt en daar bovenop een SilentSense toplaag in een zo natuurgetrouw mogelijke houtoptiek. Deze toplaag is elastisch en aangenaam warm, beschermt de vloer en zorgt voor slijtvastheid en onderhoudsgemak, aldus HARO.

De vloerdelen zijn 1,8 meter lang en 23,5 cm breed en hebben een voeg rondom. Er zijn zeven decoren verkrijgbaar, waaronder het afgebeelde jubileumdecor, aangezien het bedrijf dit jaar 150 jaar bestaat. Van licht tot donker, van egaal tot expressief, voor iedere smaak is er wel een decor, zo stelt men in Beieren. Uiteraard zijn er bijpassende wandprofielen voor alle uitvoeringen.