HARO presenteert de SlimWater vloer

03-08-2017
HARO presenteert de SlimWater vloer

HARO presenteert de SlimWater vloer
ROSENHEIM - Nee, de vloer heet officieel HARO DISANO SmartAqua design floor. Dat is een lange naam voor een LVT die waterafstotend is. Maar volgens de Beierse fabrikant is dit niet zomaar een vloer.

Dit is hoe HARO de vloer omschrijft: "een feel-good vloer, geschikt voor installatie in natte ruimten met een aantrekkelijk één strip ontwerp." De delen meten 6.5 x 235 x 1.282 mm, zijn volledig vrij van PVC en plasticiden en zijn verkrijgbaar in meerdere houtdessins, waaronder twee nieuwe. De serie is voorzien van het in Duitsland zeer belangrijke Blaue Engel keurmerk en heeft een advies verkoop prijs van net geen 40 euro.

Dankzij de AquaReject coreboard drager kan deze vloer volgens HARO probleemloos in keukens en badkamers worden geplaatst. De delen hebben een microvelling rondom en de kleuren zijn wit, naturel en grijs, alles met een eiken dessin. Het high density kurk onder de drager dempt het geluid. Volgens HARO leent het compacte formaat van de vloerdelen zich ook prima voor het laten zien in een showroom en spaart het ruimte uit bij het opslaan. De tijd van de hele lange planken is inderdaad wel voorbij. Het klik systeem is het beproefde Top Connect, waarmee (ook grote) oppervlakken snel kunnen worden gelegd, aldus de fabrikant.

 

HARO's DISANO SmartAqua floor is een design floor "die comfortabel, trendy (dankzij het oppervlak met textuur) en stil is." Bovendien voelt de vloer warm aan, oogt het decor authentiek, is de vloer zeer veerkrachtig en eenvoudig te onderhouden, zo verzekert ons de fabrikant.