Headlam presenteert Roberts

11-04-2017
Headlam presenteert Roberts

Headlam presenteert Roberts


ZUTPHEN - "Goed gereedschap is het halve werk! Dat geldt zeker voor het voorbereiden voor het plaatsen van vloerbekleding. Zo vraagt elk type vloerbekleding om specialistisch gereedschap", aldus groothandel Headlam. Een waarheid als een koe...

Voor al die verschillende soorten vloerbekleding biedt Headlam nu professioneel Roberts® gereedschap van hoge kwaliteit. Roberts is tegenwoordig een merk van Estillon.

Roy Roberts vond in 1938 de tapijtlat en de kniespanner uit. Hij begon zelf met de productie vanuit zijn garage in Pasadena, California. Daarna breidt het assortiment zich uit met meer gereedschappen voor de installatie van tapijt.
"Anno nu wordt Roberts gezien als een 1e klas merk voor tapijtinstallatie- gereedschappen, lijmen en fournituren. De meest gereedschappen die een tapijtlegger nog steeds gebruikt zijn bedacht door Roberts. Het bedrijf blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdaging waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt", aldus Headlam. Tapijt...wat moet dit bericht dan op de site van het Parketblad?

Nou, daar komt het: "Wij hebben dit jaar onze collectie uitgebreid met de lijn gereedschappen van het gerenommeerde merk Roberts®.
De collectie van Roberts biedt gereedschappen voor verwerking van alle type vloerbekleding, alle items zijn via onze binnendienst of aan de balie bij onze Headlam Service Centra te bestellen." Zelfs de meeste verstokte parketlegger zal het merk wel kennen, of het nu gaat om de bekende messen of om de mengmachines voor egalisatie. Een selectie van deze gereedschappen is direct te shoppen vanuit de Roberts display die te vinden is tegenover de afhaalbalie in de Service Centra Rotterdam en Houten. En binnenkort ook in Zutphen, zo verzekert Headlam.