Headlam tweede distributeur van COREtec

28-09-2016
Headlam tweede distributeur van COREtec

Headlam tweede distributeur van COREtec


ZUTPHEN- COREtec® watervaste klikvloeren worden sinds begin dit jaar verdeeld in Nederland door Bosgoed Groothandel. Dit blijkt zo goed te lopen dat de fabrikant een tweede distributeur in de arm heeft genomen: Headlam.

"Bosgoed directeur Harry Elshof en zijn commercieel team waren van bij het eerste contact volledig overtuigd van de unieke eigenschappen van de geregistreerde  COREtec klikvloeren", aldus de fabrikant. "Met heel veel inzet en enthousiasme hebben zij COREtec in korte tijd ondergebracht in hun indrukwekkend netwerk van dealers en woninginrichters."

Om aan de grote vraag te voldoen en de beste service te bieden aan de Nederlandse woninginrichter, heeft USFloors besloten, in overleg met Bosgoed, om Headlam Nederland aan te duiden als tweede distributie partner. De start van deze overeenkomst valt samen met de VT Wonen&Design beurs 2016, waar USFloors een COREtec shop in shop concept voorstelt op Stand 66, Hall 12. Vertegenwoordigers van beide Partners zullen dagelijks aanwezig zijn om de vloeren aan de bezoekers voor te stellen.

Het merk wordt in Europa verdeeld door USFloors International llc, gevestigd in Kruishoutem, België en is een divisie van Usfloors Inc., moederbedrijf gevestigd in Dalton, USA.