Horeca wild van online BHV

#afbouw 28-05-2020
Horeca wild van online BHV

Vele klanten hebben reeds succesvol examens afgesloten bij Novanorm, de aanbieder van volledig digitale opleidingen in Nederland. Tot de tevreden klantenkring behoren Kees Smolders en Arjan Rijkers. De horecaondernemers runnen Herberg in het Wilde Zwijn en bed and breakfast De Vrolijcke Bosmuis in het Brabantse Bergeijk. De online BHV-opleiding van Novanorm is voor hen een uitkomst.
Horeca wild van online BHV
‘Think global, act local’ is het motto van Kees Smolders en Arjan Rijkers. De twee horecaondernemers kiezen bewust voor duurzame relaties in de nabije omgeving; of het nu om personeel of leveranciers gaat. Ook in dat licht is het niet verwonderlijk dat Kees Smolders en Arjan Rijkers hun vizier hebben gericht op Novanorm, dat gevestigd is in het Brabantse Hapert. Maar de belangrijkste reden om de online bhv-opleiding te volgen is efficiency, vertelt Kees Smolders. 

Efficiency
“Als je zo’n opleiding ergens op locatie volgt ben je een volledige dag kwijt. In het verleden hebben we dat wel eens gedaan, maar dan heb je het gevoel dat je veel tijd weggooit. Bovendien moet je je personeel gewoon doorbetalen.” Vandaar dat Smolders niet lang hoefde na te denken toen hij werd gewezen op de mogelijkheden bij Novanorm. “Dankzij Novanorm kan de opleiding thuis afgerond worden. Dat scheelt enorm in tijd en kosten. Ik heb de online BHV-opleidingen samen met Arjan en een aantal personeelsleden gevolgd en ben er zeer tevreden over.”
Verrassingen
Kees Smolders en Arjan Rijkers zijn twee ras-horecamensen die in het Brabantse Bergeijk vijf jaar geleden zijn begonnen aan het bouwen van een unieke omgeving, waarin klanten steevast worden verrast. Zij hebben een uitmuntend gevoel voor wat mensen aanspreekt en gaan altijd voor de maximale kwaliteit. Om deze redenen werden zij twee jaar geleden uitgeroepen tot Beste Ondernemers van Bergeijk. In Herberg In het Wilde Zwijn is het ouderwets genieten. De inrichting stamt uit grootmoeders tijd en er heerst een gasvrije sfeer. In Bed & Breakfast De Vrolijcke Bosmuis is elke kamer in de zes luxe gethematiseerde gastenverblijven stijlvol ingericht en voorzien van comfortabele en luxe details. Het is de ideale plek om een weekendje of midweek tot rust te komen.
Goed opgeleide BHV-ers
De horecaondernemers trekken niet alleen klanten uit de nabije omgeving. Van heinde en verre komen mensen om van de sfeer, de gemoedelijkheid en de omgeving te genieten. Binnen en buiten kunnen opgeteld wel vijfhonderd mensen tegelijk hun vrije tijd aan het doorbrengen zijn. “Hoewel we de afgelopen vijf jaar nog geen enkel incident hebben meegemaakt, zit een ongeluk natuurlijk in een klein hoekje”, weet Kees Smolders. “Bovendien hebben we veel klanten van gevorderde leeftijd. Daarom is belangrijk om goed opgeleide BHV-ers in huis te hebben. Dankzij de online opleiding van Novanorm zitten we hierom niet verlegen.”

Horeca wild van online BHV
Horeca wild van online BHV