HoutAdresboek 2013 verschenen

11-06-2013
HoutAdresboek 2013 verschenen

HoutAdresboek 2013 verschenen


SCHIEDAM – Het HoutAdresboek is weer helemaal up-to-date. De zojuist verschenen 2013-editie is voorzien van nieuwe subcategorieën, bevat tot wel vijf e-mailadressen en websites per onderneming en ditmaal staan ook alle social-mediagegevens op een rij. 

De inhoud van dit naslagwerk bevat alle assortimentsgegevens en vormen van dienstverlening van bijna 1.800 leveranciers en overige organisaties, inclusief hun adressen, telefoon- en faxnummers, e-mailadressen, websites, lidmaatschappen én certificaten voor duurzaam geproduceerd hout.

 Het in 1978 gestarte HoutAdresboek is allang niet meer alleen een papieren uitgave maar ook een digitaal te raadplegen database.

“Zowel professionals als particulieren ontdekken dagelijks de vele mogelijkheden op www.houtadresboek.nl. Met behulp van een paar muisklikken weten zij dankzij dit platform precies wélke houtsoorten, houtproducten en aanverwante artikelen wáár te koop zijn
”, aldus het persbericht. “Werkelijk alle assortiment- en adresgegevens en nog veel meer andere informatie van de leveranciers en overige organisaties binnen de houtsector zijn online te vinden. De heldere en gebruiksvriendelijke opzet en structuur van deze website zorgen ervoor dat er snel gezocht en gevonden kan worden.” Als extra’s zijn aan de informatie een handig plaatsnamenregister, personenregister en social-mediagegevens toegevoegd.

Het HoutAdresboek kost 92,50 euro (incl. porto; excl. BTW).