Houtindustrie Schijndel wint Houtwereld Topleverancier 2017-2018

Houtindustrie Schijndel 15-12-2017
Houtindustrie Schijndel wint Houtwereld Topleverancier 2017-2018

Houtindustrie Schijndel wint Houtwereld Topleverancier 2017-2018


Vloerenfabrikant Houtindustrie Schijndel (HIS) heeft bij de jaarlijkse wedstrijd Houtwereld Topleverancier de titel Beste Houten Vloerenleverancier 2017-2018 gewonnen. HIS kreeg een overgrote meerderheid van 59,3% van de stemmen.

HIS is actief in het opslaan, drogen, schaven, profileren, kops bewerken, afkorten, lakken, verpakken en transporteren van hout. Eigen merken zijn Origineel Chapel Parket en AvanceFloors, die HIS over de hele wereld exporteert. Afnemers roemen de kwaliteit, de keuzemogelijkheden in het assortiment, de schoonheid, de uitstraling, de vele maten en kleuren, de afwerking en de service.

De jaarlijkse wedstrijd Houtwereld Topleverancier bestaat nu tien jaar. In zeven categorieën kiezen de lezer van het vakblad Houtwereld, de relaties van Houtwereld en de relaties van de houtbedrijven zelf de ondernemingen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche. Naast Beste Houten Vloerenleverancier zijn er onder meer prijzen voor Beste Online Houthandel, Beste Starter en Beste Machinefabrikant. Dit jaar zijn bijna 4.500 stemmen uitgebracht. (Bron: Houtwereld.)