Huisbeurs Yepp trekt 300 gasten

Yepp 03-10-2012
Huisbeurs Yepp trekt 300 gasten

Huisbeurs Yepp trekt 300 gasten


TURNHOUT – Yepp heeft 29 september voor het eerst een huisbeurs gehouden. Hiervoor kwamen een kleine driehonderd gasten naar de producent en distributeur in Turnhout. Deze had daar een wereldprimeur met Quick-Step Livyn, de vinylvloerencollectie van de bekende laminaat- en parketfabrikant.

 

“Door het niet doorgaan van Future Floors – Europarket in Kortrijk deze maand bestond bij onze klanten en leveranciers reeds langer interesse voor een huisbeurs”, vertelt sales- en marketingmanager Hans Declercq van Yepp. “Deze eerste editie was dan ook een schot in de roos. Wij hebben bijna driehonderd gasten mogen begroeten en de sfeer was geweldig! Ondanks de niet rooskleurige berichten van de pers over de economische malaise, mochten wij enkel optimisten en enthousiaste vakmensen begroeten. Mensen die zich nog steeds sterk wensen te engageren voor hun vak. Dat zagen wij ook duidelijk bij het enthousiasme voor de diverse demonstraties. Zoals die van afwerken met American Wood Oil, het leggen van de nieuwe mFLOR-stroken met geïntegreerde klikverbinding en schuren met Hermes-schuurmaterialen.”

 

Quick-Step Livyn

Aan de huisbeurs werkten de meeste partners en leveranciers van Yepp mee. Zo waren present: Unipro, Parkettfreund, Enito, Asia B., Topfloor, Inpa Parket en Quick–Step. Van deze laatste had Yepp een wereldprimeur met Livyn, de vinylvloerencollectie van Quick-Step. “Deze werd erg gesmaakt door onze bezoekers”, aldus Declercq. Quick-Step Livyn zal maandag 15 oktober voor het eerst op de Nederlandse markt getoond worden in het Evoluon te Eindhoven.

Yepp NV (www.yepp.be) bestaat sinds 2005 en biedt professionals een uitgebreid programma in massief en meerlaags parket, laminaat- en vinylvloeren. Plus alle toebehoren voor de vakman, zoals parketlijmen, lakken, oliën en onderhoudsproducten.