Hygiënebarrières uit glas

#Glas 04-09-2020
Hygiënebarrières uit glas

G-FITTINGS vervaardigt hoogwaardige hygiënische wanden van glas op maat. De hygiënebarrières van G-FITTINGS zijn krasvrij, glashelder, lichtecht en stootvast. 
Hygiënebarrières uit glas
De productoplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlakken, waaronder RVS, chroom, messing, mat messing en antraciet. Nog meer individualiteit en flexibiliteit biedt G-Fittings door verschillende buisdiameters en haar assortiment glasklemmen. En het beste van alles: de glashygiënebescherming is in een mum van tijd op bestaande toonbanken te installeren. Omdat de balusters voorgemonteerd zijn, hoeft alleen maar het glas te worden geplaatst. Naast de gefixeerde oplossingen zijn er ook mobiele versies die niet vast gemonteerd hoeven te worden.
Wist u dat alleen glas effectieve bescherming biedt? The Journal of Hospital Infection*, een wetenschappelijk tijdschrift, bevestigt: een effectieve desinfectie, bijvoorbeeld tegen Covid-19 is het mogelijk om een kuchscherm met glas te gebruiken, omdat glas gemakkelijk regelmatig kan worden gereinigd met de juiste chemicaliën. Doorzichtige kunststoffen zoals acrylglas zijn daarentegen niet bestand tegen behandeling met stoffen die effectief zijn tegen het Covid-19-virus.
* Journal of Hospital Infection, Volume 104, Issue 3, March 2020 246-251