Imbema Rhiwa introduceert Mirka Abranet Ace stroken

28-09-2016
Imbema Rhiwa introduceert Mirka Abranet Ace stroken

Imbema Rhiwa introduceert Mirka Abranet Ace stroken


NIEUWEKERK A/D IJSSEL- Imbema Rhiwa heeft de bekende Abranet stroken met open netstructuur en stofafzuiging vervangen door de verbeterde Abranet Ace versie.

Abranet Ace is voorzien van een keramisch korrelheeft waardoor het product een superieure afname en een langere standtijd heeft gekregen, zo stelt de fabrikant. Hierdoor is het mogelijk om sneller te werken. "De unieke netstructuur zorgt voor een optimale stofafzuiging, waardoor vollopen wordt voorkomen en de levensduur van Abranet Ace wordt verlengd", in de woorden van Imbema Rhiwa.

Het netschuurproduct Abranet Ace is geschikt voor het schuren van plamuur, grondverf, primers, composieten, (hard)hout, metaal en diverse andere harde ondergronden. Denk hierbij aan schadeherstel, timmerwerk, schilderwerk en vloeren leggen. Voor en optimaal resultaat raadt Imbema Rhiwa Schuurtechniek aan de nieuwe Abranet Ace stroken in combinatie met de Mirka handschuurblokken of vlakschuurmachine te gebruiken.

De Abranet Ace stroken zijn verkrijgbaar in groftes P80 tot en met P500. In tegenstelling tot andere fabrikanten blijft Mirka, naar eigen zeggen, de ‘P-normering’ van de Fepa hanteren. Dat betekent dat de krasdiepte die de keramische korrel geeft, gelijk blijft aan de gewoonlijke krasdiepte. Hierdoor kan er met Abranet Ace sneller geschuurd worden maar hoeven er later in het schuurproces geen diepe krassen verwijderd te worden. Het is dus heel eenvoudig om over te stappen, aldus de fabrikant. Hieronder een detailfoto van de Abranet Ace. 

 

Imbema Rhiwa introduceert Mirka Abranet Ace stroken