In Memoriam Ed Hoek

14-07-2019
In Memoriam Ed Hoek

Op 13 juni 2019 overleed Ed Hoek, directeur van Parkon Parketservice. Vriend en zakenpartner Dirk Dotman gedenkt de aimabele verbinder met een hoofdletter V.
In Memoriam Ed Hoek

6 december 1961 - 13 juni 2019

Op 13 juni 2019 overleed geheel onverwacht mijn goede vriend en zakenpartner Ed Hoek. Juist op deze dag zou hij samen met zijn vrouw José naar zijn vakantieadres vertrekken.

Ed stamde uit een gezin bestaande uit 2 zussen en 5 broers, die op 1 na, allemaal werkzaam zijn in de parketbranche. Het leggen van parket zit de familie Hoek dus diep in het bloed en ook de volgende generatie is al ‘op de vloer’ te vinden. Opgegroeid in het Eemland, heeft Ed een hele reeks van beroepen uitgeoefend, variërend van meubelverkoper en privéchauffeur tot banketbakker.
Tot het moment kwam dat zijn broers vroegen om Parkon Parketservice te gaan leiden, tot op de dag van vandaag nog altijd een begrip in de parketbranche. Ed leidde het bedrijf jarenlang succesvol, in goede en slechte tijden. Hij heeft in al die jaren een enorm netwerk opgebouwd, dat hij door zijn tomeloze inzet makkelijk in stand kon houden. Dat bleek op zijn uitvaart, waar zeker 450 mensen aanwezig waren.

In al die jaren heeft Ed een enorme vakkennis ontwikkeld, en was vrijwel altijd op iedere beurs die ertoe deed aanwezig, ook weer zo belangrijk als je een breed netwerk wil onderhouden. Hij heeft veel bedrijven en particulieren geholpen bij het realiseren van mooie en goede parketvloeren. Ed stond bekend als een vrolijk, aimabel en sportief mens, altijd in voor een uitje of een geintje, en altijd bereid om een ander te helpen. Ed was een verbinder met een hoofdletter V.

Ed Hoek zal niet alleen gemist worden in de parketbranche; wij wensen zijn vrouw José, dochter Eva en zijn familie heel veel kracht en sterkte om dit verlies te kunnen dragen.
Dirk Dotman