Innovations4Flooring lanceert nieuwe kliksystemen

Innovations4Flooring lanceert nieuwe kliksystemen | Parketblad


WILLEMSTAD (CURAÇAO) – In een persbericht van 26 juni jl. presenteert Innovations4Flooring zich als een nieuw technologiebedrijf, dat oplossingen biedt voor het installeren van vloeren. Met zijn kliksystemen TripleLock en Click4U zegt Innovations4Flooring een uniek gepatenteerd drop lock system te hebben, zónder extra strip aan de kopse kanten.

 

“Een drop lock system is het gemakkelijkste voor het in elkaar klikken van vloerdelen, zeker aan de kopse kanten. Vrijwel alle drop lock systems werken echter met een extra strip aan de kopse kanten. Bij ons kliksysteem is dat niet nodig. Het profiel is gewoon in de vloerdelen gefreesd, zónder extra toevoegingen”, vertelt CEO John Rietveldt van Innovations4Flooring. “Dankzij deze innovatie kunnen fabrikanten hun productiviteit verhogen en tegelijkertijd hun kosten en ecologische voetafdruk verlagen.

Onze redactie is bezig dit nieuws voor jou uit te diepen. Het complete artikel vind je in het Parketblad van 19 september. Nog geen abonnee? Abonneer u dan nu op hét vakblad voor de parketbranche in de Benelux. U profiteert dan van de flinke korting voor het eerste jaar. Of vraag onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer aan!