INretail en Hanneke Verburg uit elkaar

03-06-2016
INretail en Hanneke Verburg uit elkaar

INretail en Hanneke Verburg uit elkaar

ZEIST- Per 1 juli nemen INretail en algemeen directeur Hanneke Verburg afscheid van elkaar. Haar werkzaamheden zijn inmiddels overgedragen aan het management team.

Het bestuur van INretail heeft nagedacht over de structuur van de organisatie en over kansen om het netwerk steviger te verankeren in de werkorganisatie. Zij werd daarbij geadviseerd door een expert op het gebied van verenigingsmanagement. Leidend voor het bestuur zijn de strategische visie INretail2020 en de doelen die hieraan gekoppeld zijn. In de bestuursvergadering van 24 mei jl. is Jan Meerman gevraagd de functie van algemeen directeur van INretail in te vullen. Zijn profiel en verbindende vermogen passen uitstekend bij de directeurspositie. Zijn netwerk maakt INretail nog sterker.

Hij heeft positief op het voorstel gereageerd en treedt per 1 juli af als voorzitter. Voor de vacante voorzittersfunctie start binnenkort de werving. Het bestuur van INretail verankert met deze stappen de belangen van de aangesloten ondernemingen optimaal in de verenigingsstructuur.