Integratie Pergo door Unilin

25-04-2013
Integratie Pergo door Unilin

Integratie Pergo door Unilin


RIJSWIJK – Country manager Nederland Berry Veldmans van Unilin Flooring heeft de dealers van Pergo op 19 april laten weten dat de taken van Jos de Werd, Claudia Bakker en Jan van Vliet voorlopig door de twee eigen vertegenwoordigers worden waargenomen. Dit zijn Petar Radmilovic voor West-Nederland en Simen Albada voor Oost-Nederland.

 

Tot maandag 6 mei blijven de bestelcontacten voor de Pergo-vloeren ongewijzigd. Vanaf 6 mei kunnen de dealers van Pergo hun aankopen via Unilin Customer Service in Wielsbeke doen. Over de positie van de medewerkers van Pergo BV in Wijk bij Duurstede worden geen uitspraken gedaan. Voor meer informatie: Unilin Customer Service: +32 (0) 56 675 178.

De achtergrond bij deze wisseling van de wacht is dat Unilin eind vorig jaar Pergo heeft overgenomen van de in financiële moeilijkheden geraakte Pfleiderer-groep. Het Zweedse Pergo en Unilin (met Quick-Step) waren in de jaren tachtig de grote pioniers met laminaatvloeren. Veldmans: “Momenteel zijn wij volop bezig met de integratie van Pergo. Daarbij zullen wij er alle zorg voor dragen dat de belangen van de Pergo-dealers worden voortgezet. Deze verandering zal dan ook geen impact hebben op de service en kwaliteit die de dealers gewend zijn.” Pergo heeft in Zweden twee fabrieken, in Perstorp en Trelleborg, en is een van de weinige fabrikanten die vloeren in High Pressure Laminate maakt. In Europa en de VS is Pergo een goed bekend kwaliteitsmerk.

Parketblad verschijnt maandelijks en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen in Wielsbeke. Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan.