Interfloor lanceert nieuwe vinyl vloeren

18-04-2016
Interfloor lanceert nieuwe vinyl vloeren

Interfloor lanceert nieuwe vinyl vloeren

ZWARTSLUIS- “Een superieure kwaliteit voor een uitzonderlijk scherpe prijs.“ Zo omschrijft converter Interfloor de nieuwe Dynamic Wood-S serie.

Het bedrijf uit Zwartsluis noemt de Wood-S “een exclusieve aanvulling op de bestaande Dynamic Collectie”. Deze PVC vinyl kwaliteit op 400 cm breed is voorzien van de exclusieve Interfloor Black Tex Back die de vloer excellente eigenschappen verleent, zo zegt men bij Interfloor. Deze duurzame en milieuvriendelijke zwarte backing creëert naast uitmuntende stabiliteit een luxueus en comfortabel gevoel. Superlatieven te over, daar aan de boorden van het Zware Water en het Meppelerdiep!

Interfloor Dynamic Wood-S is daarbij uitgerust met Natural Look Oppervlaktestructuur met antislip weerstand voor een warme en natuurgetrouwe uitstraling met harde touche en voelbare dynamische houtstructuur. De toegepaste PU Laquer (Premium Protect polyurethaan finish) beschermt de vloer tegen strepen, vuil en vlekken en zorgt daarnaast voor eenvoudig onderhoud.

De Dynamic Wood-S is verkrijgbaar in 5 stijlvolle houtdessins waarvan de 100 serie bestaat uit smallere planken van 100 cm x 16,6 cm en de 200 serie uit brede planken van 150 cm lang en 20 cm breed. De vloeren zijn geschikt voor intensief woongebruik maar ook voor zwaarder projectgebruik in bijvoorbeeld werkruimtes, kantoren en winkels (gebruiksklassen 23 en 32. ook geschikt voor zwenkwielen). De contactgeluid isolatie is volgens Interfloor ongeveer 18 dB. Naast Dynamic Wood-S bestaat de Dynamic collectie uit: Dynamic Wood, Dynamic Wood Project, Dynamic Stone en Dynamic Lino.