Interfloor: uitbreiding Silkwood collectie

01-05-2017
Interfloor: uitbreiding Silkwood collectie

Interfloor: uitbreiding Silkwood collectie


ZWARTSLUIS – De Interfloor Silkwoods collectie heeft nu een vernieuwde standaard voor hout vinyl; Silkwoods-V. “Het fenomenale resultaat van hard werken om een nóg realistischer effect van een echte planken vloer te creëren”, aldus de converter.

Een voelbare V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houten vloer, zo stelt Interfloor. “Met behulp van de nieuwste High Definition inkten en print technologie is het vinyl bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. De voelbare houtstructuur in de oppervlaktelaag, een nieuwe dimensie van de kleurintensiteit met heldere kleuren, scherpe details en een nog levendiger indruk, geven Silkwoods-V deze onovertroffen tactiele ervaring.”

De volledig nieuwe embossing met extra matte PU Protective Finish geeft een natuurgetrouw zijdeglans effect, beschermt de vloer preventief tegen schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoud vriendelijk. Silkwoods-V beschikt over een luxe PVC rug met diamant embossing die  geluid absorbeert en warmte isoleert waardoor de comfortabele Silkwoods-V uitermate geschikt is voor residentieel gebruik. Silkwoods-V is met zijn functionaliteit en gebruiksclassificatie van 23/32 daarnaast geschikt voor standaard projectgebruik, zoals in winkels.

“Een duurzaam vinyl met een nieuw niveau van realisme. Schitterende grote planken van maar liefst 150 cm lang en een rapport van 200 cm breed bij de meeste dessins geven Silkwoods-V een rijke houten look”, zo meldt men vanuit Zwartsluis. De vinylcollectie Silkwoods-V is verkrijgbaar in 4 eiken dessins en 1 rustiek grenen dessin. Elk dessin is uitgewerkt in meerdere kleur nuances en onderverdeeld 4 sets: naturals – greiges – greys – whites.