Interiors United opent met consumentendag

Interiors United opent met consumentendag | Parketblad


NIEUWEGEIN – Aanstaande zondag start in het Home Trade Center (HTC) te Nieuwegein Interiors United. Deze nieuwe woonvakbeurs (www.interiorsunited.nl) opent om 10 uur met een consumentendag. Interiors United is het nieuwe vakevenement van HTC en het Nederlands Interieur Instituut en vervangt dit najaar de beurzen Home & Interior (HTC) en Woonmodecity (NII). De beurs is bedoeld als dé ontmoetingsplaats voor de wonen- en slapenbranche. “Omdat de consument een centrale rol heeft in het nieuwe winkelen, is er ook een publieksdag”, vertelt Kitty Ockhuijsen van het HTC.

 

Plattegronden meenemen

Consumenten kunnen zondag een uitgebreid kijkje in de keuken van het interieur nemen. Want ruim 180 leveranciers tonen op Interiors United hun noviteiten. Zij bieden meubels, slaapsystemen, bed- en badtextiel, woonaccessoires, verlichting, behang, stoffen, raamdecoratie, verf en vloerbedekking.

Naast heel veel nieuwe producten is er een inspirerend activiteitenprogramma. Zo selecteert een trendwatcher de must-SEES en zijn er inspiratievlonders met praktische voorbeeldpresentaties. Ook bieden professionele interieurstylisten de consumenten gratis advies op maat tijdens de workshops moodboards maken en interieurstyling. Bezoekers worden aangemoedigd hiervoor plattegronden en tekeningen mee te nemen.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen