Interplan, Lethem Vergeer en Silvester doen het SAMEN

11-11-2015
Interplan, Lethem Vergeer en Silvester doen het SAMEN

Interplan, Lethem Vergeer en Silvester doen het SAMEN

ZUTPHEN- 2016 zal voor Interplan, Lethem Vergeer en Silvester in het teken staan van vernieuwing. Vernieuwing, als in een nieuwe naam in de markt met nieuwe mogelijkheden, aldus de groothandel. Al sinds 2008 werken de collega's van Interplan, Lethem Vergeer en Silvester samen onder één dak. Het is tijd dat zij naast de krachten ook de namen bundelen, zo vindt men in Zutphen. “Wij doen het SAMEN” is vanaf 2016 hun kreet. 

Vanaf januari 2016 zullen zij de markt betreden onder de naam Headlam. Dit nieuws werd onlangs kenbaar gemaakt in het eigen magazine Headlines. Sinds 1996 maakt Lethem Vergeer deel uit van de Headlam group Plc., later volgde Interplan en vanaf 2008 maakt ook Silvester hier deel van uit. Hiermee werd ook de raamdecoratie als nieuwe productgroep toegevoegd aan de Headlam product range. De Headlam group Plc. mag zich Europa’s grootste groothandel op het gebied van vloeren noemen, met 56 bedrijven gevestigd in Engeland en tevens vestigingen in Frankrijk, Zwitserland en Nederland, aldus de groothandel.

Nieuwe raamdecoratie en vloeren items van de Headlam huislijn zullen vanaf 2016 onder één naam gelanceerd worden, de naam lifestyle interior by Headlam. Hierbij hoort een nieuwe logo dat op alle stalen van de huislijn en ook op al het drukwerk, visitekaartjes, website etc. te zien zal zijn.Naast de huislijn blijven alle vertrouwde merken ook onderdeel van de Headlam collectie. Het gehele team vertegenwoordigers, bestaande uit 16 collega’s, zal, door het samenvoegen van de rayons, nog frequenter hun relaties van dienst kunnen zijn. Begin 2016 volgt ook een nieuwe corporate website, waarop al het actuele nieuws te lezen zal zijn met noviteiten, producttips en collectie uitbreidingen.

Op deze Headlam website zullen relaties via een inlog toegang krijgen tot het online bestelsysteem. Niet alleen het plaatsen van een order behoort tot de mogelijkheden die dit systeem biedt, ook:
- Het bekijken van de voorraad plus de leverbare rollengtes.
- Actuele informatie over het uitlopen van artikelen
- Het bekijken van remplaçanten, in geval uw artikel niet op voorraad blijkt te zijn
- Toevoegen van een datum naar wens voor het uitleveren van de order

De gehele collectie raamdecoratie en vloeren zal full colour getoond worden. Ook alle bijbehorende accessoires als plinten, gereedschappen, ondervloer en schoonmaak artikelen zullen hier te vinden zijn. Met dit bestelsysteem biedt Headlam de mogelijkheid 24/7 complete orders te plaatsen, naar wens compleet met confectie via het Woontotaal systeem.

Interplan, Lethem Vergeer en Silvester doen het SAMEN