Irsa Platinum voor Cultureel Centrum NoLIMIT

Irsa Platinum voor Cultureel Centrum NoLIMIT | Parketblad


AMSTERDAM - Iroko Parketvloeren uit Wijdenes heeft onlangs 1.600 vierkante meter eiken breedstrook lamelparket gelegd in het Cultureel Centrum NoLIMIT in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Dit parket moest een onbehandelde uitstraling krijgen en is daarom ter plaatse afgelakt. In samenwerking met Albers Parketgroothandel koos Erwin Lutterlof voor een watergedragen lak van Irsa. Met Irsa Platinum ééncomponent waterlak bracht hij een eerste laag aan. Daarna werkte hij de vloer twee keer af met Irsa Platinum ultra mat, een tweecomponenten waterlak.

Als wij hem opbellen, is Erwin (www.irokoparket.nl) erg enthousiast over Irsa: “Absoluut prima. Ik ga daar in het vervolg ook mee lakken. Die Platinum-lakken vloeien heel goed. Je krijgt geen aanzetten, hoe je het er ook opsmeert. Ook als je een verbeten plekje bijwerkt, het vloeit gewoon weg. Verder geeft deze lak een heel natuurlijke uitstraling.”

Albers Parketgroothandel (www.albersparket.nl) heeft sinds enkele maanden het importeurschap voor Nederland van Irsa Lackfabrik. “Deze Duitse fabrikant staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, omvangrijke programma en gunstige prijsstelling”, aldus Edwin Cools. Verder biedt Irsa een uitgebalanceerd programma in voegenkit, grondlakken (voor exoten is er een speciale primer) en watergedragen één- en tweecomponenten lakken, variërend van glans tot ultramat. Een complete olielijn met vele kleuren, beitsen en een onderhoudslijn maken dit programma compleet.

Foto’s: Cultureel Centrum NoLIMIT.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen