Johnny Coutinho lanceert Parket Cleaner App

Johnny Coutinho lanceert Parket Cleaner App | Parketblad
Johnny Coutinho lanceert Parket Cleaner App | Parketblad


DEN BOSCH – Na weken van bouwen heeft Johnny Coutinho de volgens hem eerste Nederlandse parketapp gelanceerd. “Deze is er niet alleen voor de parketteur maar ook voor zijn klanten. Mijn Parket Cleaner App is gratis beschikbaar voor zowel Android als Apple”, vertelt deze parketteur, die eigenaar is van Parket en Traprenovatie.

Via de Parket Cleaner App kom je te weten hoe je vlekken kunt verwijderen en of beschadigingen te herstellen zijn. “Consumenten kunnen er ook op zien of hun vloer slechts een onderhoudsbeurtje nodig heeft of echt machinaal gereinigd of geschuurd moet worden door een professional. Twaalf keer per jaar geven wij tips en motivatie om de vloer in topconditie te brengen én te houden”, aldus Coutinho.

Het idee voor zijn parketapp ontstond omdat veel klanten hem belden over vlekken. “Omdat ik daar niet altijd het goede antwoord op had, heb ik de twee avonden van het Parketolie Event van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs bezocht . Daar waren bijna alle grote Nederlandse en Belgische olie- en hardwaxleveranciers vertegenwoordigd. Die lieten zien hoe je allerlei verschillende vlekken kunt verwijderen. Die ervaringen vind je terug in de Parket Cleaner App. Zo kan ik alle informatie delen met collega’s en eindgebruikers!”

Parketblad houdt u maandelijks op de hoogte van dit en anders nieuws. Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan.

 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen