JOKA designvloeren555 Wooden Styles

JOKA designvloeren555 Wooden Styles

Authentieke houtdecors staan centraal bij de nieuwe JOKA designvloeren555 Wooden Styles. Of het nu gaat om kubus-, visgraat-, landhuisdelen- of scheepsdekvloeren, om te plakken of clicken: de hoogwaardige vloerbedekkingen in de nieuwe collectie bieden talloze mogelijkheden voor interieurinrichting.

JOKA designvloeren555 Wooden Styles

De 8 authentieke eiken decors in twee speciale formaten vormen een aanvulling op het uitgebreide assortiment designvloeren555 van Jordan Nederland BV.

Als tegenhanger van JOKA's designvloerencollectie555 Mineral Styles, die zich uitsluitend richt op natuursteenlook, richten de Wooden Styles zich op natuurlijke houtdecors met synchrone reliëfstructuren. De vloerbedekkingen zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan individuele ruimteconcepten in woon- en projectruimten. Verschillende formaten, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden, zorgen voor spannende legvariaties.

Bijpassende accentstroken in bijvoorbeeld beige, bruin, zwart, wit of zilver en bijpassende plinten geven de vloerbedekkingen net dat beetje extra.

Wooden Styles ftalaatvrij

Zoals alle designvloeren in de 555-collectie zijn Wooden Styles ftalaatvrij. Internationale kwaliteitskeurmerken zoals het ‘Eurofins Indoor Air Comfort Gold’ label – de meest erkende certificatienorm voor binnenluchtkwaliteit – waarmee JOKA vloerbedekkingen zijn bekroond, bevestigen hun gezonde wooneigenschappen.

De hoge mate van vochtbescherming (Aqua Protection) is ook één van de voordelen van de slipvaste vloerbedekking, die optimaal kan worden gecombineerd met vloerverwarming. De stootvaste oppervlakken, die indruk maken met hun synchrone reliëfstructuren, zijn ook gemakkelijk schoon te maken.