Kährs terug van weggeweest

21-05-2021
Kährs terug van weggeweest

Kährs levert via Parketfabriek Lieverdink vanaf 1 mei een breed assortiment nieuwe producten. Het nieuwe assortiment biedt veel verschillende producten: zeer grof, verouderde en bezaagde vloeren, een fineercollectie zowel in breedstrook als in twee-strooks en delen van 305 mm breed. 
Kährs terug van weggeweest
LIFE
Kährs Life combineert het beste van twee werelden: de authentieke uitstraling van een houten vloer, gecombineerd met de voordelen van de weerstand die bekend is van de slijtvastste vloeren. Met een dikte van slechts 7 mm vormen deze vloeren een bijzondere oplossing van beschikbare hoogte. Niet onbelangrijk is de zeer lage warmtedoorgifte waardoor deze vloeren zwevend zijn te gebruiken op vloerverwarming. Kährs life is verkrijgbaar in een landelijke breedstrook en een klassieke tweestrook in 10 houtkleuren.

RIFUGIO
Deze fijn bezaagde brede delen halen de sfeer van weleer in huis. De robuuste planken lijken zo uit de zagerij te komen. Elke plank is zorgvuldig geborsteld. De natuurlijke verouderde velling en de authentieke zaagsporen versterken het versleten uiterlijk. De Rifigio-collectie bestaat uit 4 kleuren en is eenvoudig vast of zwevend te leggen.

ROYAL
De Royal-collectie is een van Kährs meest exclusieve collecties. Ze onderscheidt zich door een breedte van maar liefst 305 mm. De lange lengtes van 2400 mm zijn voorzien van een 4-zijdige velling en geven de vloer de royale uitstraling die hij verdient. Elk deel wordt zorgvuldig geborsteld en voorzien van een mooie kleurolie voor een authentieke uitstraling. De Royal-collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Kährs terug van weggeweest
Kährs terug van weggeweest