Kennis vergroten met Lecol

08-09-2016
Kennis vergroten met Lecol

Kennis vergroten met Lecol


WAALWIJK – "Benieuwd naar de nieuwste trends op jouw vakgebied? Kom dan naar de Dag van de Innovatie voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van egaliseren en installeren van pvc & schuren en afwerken van houten vloeren!"

Aldus Lecol, dat specials voor het egaliseren presenteert en de eerste MS-lijm voor het verlijmen van pvc-vloeren lanceert. Verder toont Lecol hoe je moet schuren voordat je de vloer afwerkt met een van de nieuwste eigentijdse kleuroliën en kan men kennis maken met het nieuwste laksysteem, waaronder een olie gebaseerde primer in 11 kleuren en een onzichtbare lak. Er zijn twee data waar men zich gratis voor kan inschrijven: 24 oktober in Antwerpen of 7 november in Vianen.

De dag bestaat uit 3 blokken waarvoor je je per blok kunt inschrijven. In het eerste blok ligt de focus op het egaliseren en de specials die Lecol daarvoor in het assortiment heeft. Wakol zal ook, onder andere, met haar keur aan pvc-lijmen de nieuwste MS-lijm voor pvc presenteren en demonstreren. Moduleo komt in dit blok tot slot met hun innovatie op het gebied van pvc-designvloeren: Moduleo® Moods

"In blok twee komt Lägler met tips & tricks voor het schuren van een houten vloer. Goed schuren is absolute noodzaak voor een vloer die daarna afgewerkt zal worden met een kleurolie. Dit zal vervolgens worden gedemonstreerd met de nieuwste 19 levendige en eigentijdse oliën", aldus Lecol.

De Dag van de Innovatie zal worden afgesloten met het derde blok waarin de nieuwste trends op het gebied van lakvloeren aan bod komen. Er zijn twee innovaties: een olie gebaseerde grondlak - in 11 kleuren - voor onder elke lak, en een onzichtbare lak. Beide worden ook ter plekke gedemonstreerd.

Ga naar dagvandeinnovatie.lecol.nl voor meer informatie, of om u meteen GRATIS in te schrijven.