Kick-off Nederlands Kampioenschap Parketleggen 2023

Vrijdag 8 september vond de kick-off voor het Nederlands Kampioenschap Parketleggen 2023 plaats bij de Plinten en Profielen Centrale in Wijk bij Duurstede.

Kick-off Nederlands Kampioenschap Parketleggen 2023 | Parketblad
Kick-off Nederlands Kampioenschap Parketleggen 2023 | Parketblad
Kick-off Nederlands Kampioenschap Parketleggen 2023 | Parketblad

Enkele aanwezige sponsors gaven workshops: Kerkhofs Parket gaf een workshop over hout ten behoeve van parket en de mogelijkheden ermee;  Stauf Klebstoffwerk gaf een workshop over de technische achtergrond van parketlijmen; RIGO Verffabriek gaf een workshop over de technische achtergrond van beitsen en oliën en andere afwerkmethoden; RIGO kreeg ook de gelegenheid een eigen opdracht mee te geven aan de deelnemers in verband met de RIGO-bokaal, een creativiteitsprijs die in het verlengde van het NKP ligt.

Wijzigingen NK Parketleggen

Het NKP-team gaf een workshop ‘Veilig werken met elektrisch gereedschap’ en een workshop ‘Mallen maken ten behoeve van maatvast repeterend zagen’.

De organisatie deelde ook enkele wijzigingen mee. Zo zullen er 3 in plaats van 2 juryleden overdag rondlopen, is er een verbod op de naaldjestacker gekomen en is ‘tijd’ mede een onderdeel geworden van de wedstrijd.

Het NKP 2023 wordt gehouden op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september tijdens de Interieur Collectie Dagen in Evenementenhal Gorinchem. Dinsdag om ongeveer 15:30 uur is de prijsuitreiking.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen