Kleuren met RigoStep Rainbow voor NKP

Kleuren met RigoStep Rainbow voor NKP | Parketblad


IJMUIDEN - De 32 deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap Parketleggen zijn maandag 11 maart een hele dag te gast geweest op de fabriek van Ursa Paint. Want als aanvullende opdracht op het NKP gaan de deelnemers dit jaar aan de slag met RigoStep Rainbow. Het Platform Parketbranche (PPb) organiseerde daarvoor deze workshopdag in IJmuiden.

Peter Nieuwpoort van Houtbron uit Hellevoetsluis: “Dit is echt heel leuk! Dat werken met Rainbow dwingt je je geest de vrije loop te geven. Je hebt een bord en heel veel mogelijkheden. Ik heb gelijk wat monster mee gevraagd voor mijn dochter Joy. Die zit op een technische school en kan daar mooi met haar klasgenoten aan de slag met dat craqueleren. Met die techniek kun je echt iets bijzonders maken en het artistieke in kinderen moet worden gevoed!”

Het NKP vindt van maandag 8 tot en met woensdag 10 april plaats tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter te Gorinchem. Alles hierover lezen? Mis dan Parketblad 3-2013 van 29 maart niet! Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan.