Küberit en het thema 'rond'

Küberit en het thema 'rond' | Parketblad
Küberit en het thema 'rond' | Parketblad

LUDENSCHEID (D)- De Duitse fabrikant Küberit zal tijdens de komende Domotex (16-19 januari) nieuwe profielen tonen rond het thema 'rond'.

Een van de hoogtepunten zijn, bijvoorbeeld, de nieuwe, gepatenteerde ronde hoeken voor soepele vloerbekledingen in diktes van 2.5, 3, 4 en 5 mm. Met deze voorgesneden aluminium hoekelementen moet de plaatser geen tijd meer besteden aan tijdrovend verstekzagen bij plaatsing van de trapneuzen types 870, 871, 872 en 873. Open trappen in wellnes-en sauna-omstandigheden kunnen nu met deze ronde hoeken uitgerust worden en laten toe deze blootsvoets te belopen.
Het succesvol geïntroduceerde profiel-systeem PPS-Champion Star voor zwevend geplaatste LVT-Designvloeren (4-9,5 mm) en hoogwaardig vast tapijt (5 –12 mm) is nu ook verkrijgbaar met een breder basisprofiel van 47mm, zijdelings verzonken geboord. Dit, samen met een groter lijmoppervlak staat garant voor een betere, stabielere bevestiging aan een vaak brokkelige dekvloer (chape) rand of een dekvloer (chape)- bouwvoeg, aldus de fabrikant uit Lüdenscheid.

Verder geplande nieuwigheden zijn de roestvrijstalen hoekbeschermers, ook te verkrijgen met afgeschuinde kanten en een roestvrijstaal hoekprofiel voor trappen voorzien van een antislip laag (R12) en verder onderhoudsvrije bewegingsprofielen voor vloerbekledingen met diktes van 4,5 en 6,0mm.
Nieuw ook, in Hannover, is de voorstelling van Küberit’s eerste APP met het Profiel-Boek, kosteloos te halen bij Apple App-store of Google-Playstore. Professionele hebben nu ten allen tijde en overal makkelijk toegang tot de veelzijdige profiel-toepassingen van Küberit, zo meldt de plinten en profielen fabrikant met enige trots. Op de foto het fraaie Duitse stadje. Küberit is tijdens Domotex present in Hal 7, stand nr. A14. Op de foto onder een detailopname van de ronde hoekprofielen.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen