Lecol houdt opnieuw egaliseercursussen

Lecol houdt opnieuw egaliseercursussen | Parketblad
Lecol houdt opnieuw egaliseercursussen | Parketblad


WAALWIJK – Lecol en Parketfabriek Lieverdink houden dit voorjaar opnieuw de cursus Probleemloos egaliseren en Q2 installeren. Afgelopen najaar waren er drie cursusdagen, waaraan ruim zestig vloerenleggers deelnamen.

“Die zijn nu allemaal Gecertificeerd Egaliseerder én kunnen het tweelaags semitapis van Parketfabriek Lieverdink probleemloos leggen. Vanwege het grote succes bieden wij de cursus dit jaar weer aan”, vertelt Pieter Pruyn, verkoopleider Lecol Chemie en Maiburg Lijmen.

De eerste cursus vindt plaats op maandag 18 mei en is al volgeboekt. “Bij voldoende inschrijvingen gaan wij voor een extra cursusdag op een maandag in juni bij het ROC te Nieuwegein”, aldus Pruyn. “Het doel van deze cursus is eventuele bezwaren tegen zelf egaliseren en onzekerheden weg te nemen. Ook interesse om zelf de echte kneepjes van het egaliseervak te leren? Dan hoef je niemand meer in te huren en kun je zelf je tijdsplanning bepalen. Op deze cursus leer je ook hoe je Q2 van Parketfabriek Lieverdink legt. In tegenstelling tot massief tapis, verlijm je dit tweelaags semitapis met mes-en-groef direct op de ondervloer en die moet dus voldoende vlak zijn.”

Lees meer over de cursus op www.lecol.nl/cursus of schrijf je in via http://www.maiburg.nl/installatie-vloeren/inschrijfformulier-cursus-probleemloos-egaliseren-en-q2-istalleren/.

Geen tijd voor de egaliseercursus, maar wil je toch graag weten hoe het zit? Bekijk dan de eerste twee stappenplannen over het vullen van naden in houten ondervloeren en tegelvloer om een perfecte ondergrond te creëren op het YouTube-kanaal van Lecol.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen