Lecol in nieuwe Wakol en Loba verpakking

02-07-2015
Lecol in nieuwe Wakol en Loba verpakking

Lecol in nieuwe Wakol en Loba verpakking

WAALWIJK- Lecol staat nu op het punt om na diverse kwaliteitsverbeteringen en assortimentuitbreidingen om de verpakkingen van de Lecol-lijmen, Lecol-lakken en Lecol-oliën te veranderen. De producten zullen voortaan onder het merk Wakol of Loba worden geleverd. Inmiddels is men dan ook gestart met het plakken van stickers en labels op de vertrouwde Lecol-verpakkingen om de wijzigingen aan de gebruiker kenbaar te maken.

Concreet betekent dit dat alleen de verpakkingen en de productnamen wijzigen. Het product in deze nieuwe verpakkingen blijft namelijk wel exact hetzelfde. Er verandert dus helemaal niets aan de kwaliteit, zo benadrukt Lecol. Bijvoorbeeld, Lecol Parketlijm MS290 heet voortaan Wakol Parketlijm MS230, maar in de vertrouwde lijmkwaliteit. En Lecol ProTech Primer heet dan Lobadur® WS Easy Prime, maar is nog steeds aanzetvrij. Vanaf 1 oktober introduceert Lecol deze nieuwe Wakol- en Loba-verpakkingen en -productnamen. Het kan echter wel zo zijn dat bepaalde artikelen al eerder uitlopen en dus al sneller in de nieuwe verpakking worden geleverd.

Om het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken is er op de website van Lecol een handige tool, waarmee men heel snel kan zien wat de nieuwe productnaam is geworden. Zo weet men zeker dat men het juiste product bestelt of in gebruik heeft. Een geprinte versie is als pdf te downloaden. Ga voor zowel de tool als de pdf naar www.lecol.nl/artikelwijzer