Legvoorschriften 2020: inzendtermijn verlengd

27-03-2020
Legvoorschriften 2020: inzendtermijn verlengd

De inzendtermijn voor aanbevelingen en verbeteringen van de Legvoorschriften 2020 is verlengd tot 1 juni. 
Legvoorschriften 2020: inzendtermijn verlengd
Vanwege de maatregelen ter beteugeling van het coronavirus kan de begin april geplande eerste bijeenkomst van deskundigen niet doorgaan. Daarom is besloten de inzendtermijn te verlengen. Hierbij heeft het projectteam van INretail, de VLOK Vakgroep Parket, Parket Alliance en Platform Parketbranche overwogen, dat de overvolle agenda’s van sommige vakmensen mogelijk nu wat lucht geven om wensen in te sturen.
De eerste inventarisatiefase is begin februari 2020 van start gegaan met een oproep aan alle vakmensen om vóór 29 maart 2020 te komen met suggesties voor verbetering. Daarvoor zijn de huidige, derde editie van de Legvoorschriften Parket toegankelijk gemaakt op de site www.legvoorschriften.nl. De eerste reacties zijn inmiddels ontvangen.

Oproep
Projectgroep Legvoorschriften 2020 roept jou als vakman of vakvrouw op je suggesties voor verbetering of aanvulling van de huidige legvoorschriften met ons te delen. Dat kan eenvoudig via het informatieformulier op de site www.legvoorschriften.nl. Je hoeft er geen uitgebreid verhaal van te maken (dat mag wel), maar stip de kern van jouw verbeteringen of aanvullingen aan.