Lieverdink en Traject Parket samen verder

Lieverdink en Traject Parket samen verder

Parketfabriek Lieverdink neemt de aandelen van Traject Parket over. Het is de verwachting dat de overname op korte termijn officieel wordt afgerond.

Lieverdink en Traject Parket samen verder

Door deze samenwerking wordt de productie van houten vloeren binnenkort samengevoegd in Doetinchem. De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

"Wanneer de kans zich voordoet om een mooi bedrijf zoals Traject Parket over te nemen, dan is deze beslissing snel genomen. Traject maakt hoogwaardige brede twee-laags producten die perfect aansluiten op ons bestaande Q2 assortiment”, aldus Willem Smid, sinds februari 2022 directeur van Lieverdink.

 “Traject parket is producent van brede twee-laags vloeren en heeft recent haar machinepark bijna geheel vernieuwd en was klaar voor uitbreiding. De filosofie van Traject sluit perfect aan bij die van Lieverdink”, aldus Rob Houtveen en Martijn Dijkstra van Traject Parket.

Lieverdink heeft nu alle veredelingen in huis

De visie van Lieverdink is om naast het bestaande assortiment tapis en bourgogne vloeren ook een volledig en uitgebreid programma twee-laags vloeren te voeren.

Een ander belangrijk voordeel van deze samenwerking is dat alle veredelingen (het verouderen en kleuren) van de producten nu in eigen beheer worden uitgevoerd. Dus op het gebied van verouderen en kleuren kan snel geschakeld worden.

Foto van links: Rob Houtveen, Willem Smid en Martijn Dijkstra

lieverdink.nl