Lieverdink neemt Solid Vloeren over

Bedrijf 03-04
Perry van Dreumel (links) en Willem Smid
Perry van Dreumel (links) en Willem Smid

Parketfabriek Lieverdink neemt de activiteiten van het veredelingsbedrijf Solid Vloeren uit Ravenstein over. Solid Vloeren timmert al bijna 20 jaar aan de weg als het gaat om het in opdracht veredelen van hout in de breedst mogelijke vorm. Beide bedrijven werken al meer dan 15 jaar samen en nu is het tijd voor de volgende stap.

Perry van Dreumel (links) en Willem Smid
Perry van Dreumel (links) en Willem Smid

“Na de overname van Traject Parket begin dit jaar is dit een logische stap om de totaalleverancier te worden op het gebied van houten vloeren” aldus Willem Smid, directeur van Parketfabriek Lieverdink.

Solid Vloeren houdt zich bezig met het in opdracht verouderen, bewerken en het behandelen/afwerken van houten vloeren. Het heeft zich gespecialiseerd in het zogenaamde ‘nat verouderen’. Deze techniek geeft de vloeren een natuurlijke verouderde uitstraling waardoor de authenticiteit van een eeuwenlange vloer zeer dicht wordt benaderd.

Toekomst van Solid Vloeren waarborgen

Eigenaar Perry van Dreumel van Solid Vloeren: “Dit is een mooie stap om de toekomst van Solid Vloeren te waarborgen en om de activiteiten verder uit te breiden. Ik kijk er naar uit om samen met Lieverdink verder te gaan. ” Binnen Lieverdink blijft hij verantwoordelijk voor alle huidige en nieuwe veredelingsactiviteiten.