Machine-onderdelen in exploded view

Gereedschap 09-04
Machine-onderdelen in exploded view

Nieuw bij Bona: de machine-onderdelen zijn nu als explosietekeningen (zo luidt de term) op de website te bekijken.

Machine-onderdelen in exploded view

Het is een enorm proces geweest – ga er maar aan staan, om onderdeel voor onderdeel als Exploded View te maken en dat voor meerdere machines. Maar Bona heeft nu voor de meeste machines deze optie mogelijk gemaakt.

Op de productpagina zelf van de machine is er een tab ‘Onderdelen’ en daar staan alle tekeningen voor de desbetreffende machine. Veel onderdelen zijn aan te klikken en middels een pop-up krijg je het artikelnummer, de naam en de mogelijkheid om dit onderdeel toe te voegen aan je lijst. Het kan niet zo besteld worden, maar wel aan een eigen lijst worden toegevoegd. Die lijst kan je eventueel voor jezelf uitprinten of je kunt de lijst naar Bona mailen om meer informatie aan te vragen of naar één van de Bona-Machine-Reparatie-Punten. Ook kun je een Bona Dealer in de buurt zoeken of een Machine-Reparatie-Punt. Je hoeft voor deze procedure niet ingelogd te zijn.

Nog niet alle onderdelen klaar

Bona is nog niet geheel klaar – voor de machines die deze optie nog niet hebben, staat er onderaan een link naar een pagina waar statische info staat en een pdf om de onderdelen nader te bekijken. Dit is een voortdurend proces en het hoofdkantoor blijft hieraan werken en monitoren.