Mag ik van u een kamer gemengd laminaat?

04-11-2016
Mag ik van u een kamer gemengd laminaat?

Mag ik van u een kamer gemengd laminaat?


RIJSWIJK- HARO wijst ons op een originele toepassing van laminaat vloerdelen: gewoon kleuren en formaten mengen voor een zeer levendig en volstrekt individueel resultaat.

In het jubileumjaar 2016 presenteert het honderdjarige HARO de TRITTY 100: natuurlijke uitstraling, slijtvast en belastbaar in vele woon- en werkomstandigheden, aldus de Beierse fabrikant.  Meer dan 80 verschillende artikelen, 8 oppervlaktestructuren en 6 dessins zorgen voor een ruime keuze, zo stelt men niet onterecht.

Nu komt het: HARO adviseert om kleuren en formaten door elkaar heen te leggen voor een levendig en kleurrijk interieur. De beste ideeën zijn vaak zeer eenvoudig en zoals op de foto te zien is, het ziet er nog leuk uit ook. "Laat uw fantasie de vrije loop", zagt de fabrikant, "Zo wordt uw vloer alles behalve saai! Een vuurwerk van natuurlijke kleuren!" Dat zou ik niet willen onderschrijven maar origineel is het zeker. Een voorbeeld van een vloerdeel uit de serie waarbinnen al afgewisseld wordt is de Eiche Venezia 100, dat uit drie afwisselende breedtes in één vloerdeel bestaat. Het zacht ogende, matte oppervlak van deze uitvoering zorgt voor een nog natuurlijker karakter, aldus HARO.

TRITTY 100 is eveneens verkrijgbaar met de contactgeluid arme uitvoeringen Silent Pro en Silent CT.