Maik Fischer nieuwe directeur van interzum en ZOW

18-04-2018
Maik Fischer nieuwe directeur van interzum en ZOW

Maik Fischer nieuwe directeur van interzum en ZOW
Maik Fischer is sinds 1 april de nieuwe directeur van interzum en ZOW. Hij volgt Matthias Pollmann op die eind vorig jaar de functie van Arne Petersen bij Koelnmesse als divisiemanager op zich nam. 

Fischer nam zitting in het team in Koelnmesse in augustus 2015. In hetzelfde jaar studeerde hij af met een ideale achtergrond: tijdens zijn studie richtte hij zich op de vakbeurssector. Nadien deed hij praktische ervaring op in marketing en verkoop bij verschillende bedrijven, meest recentelijk als Head of Sales and Marketing. Bij Koelnmesse nam hij projectmanagement over voor de buitenlandse beurzen Feria Mueble & Madera, Andina Pack en Alimentec in Colombia.

Zijn sterke marktkennis en internationale ervaring, die Maik Fischer met zich meebrengt, maken hem een ​​ideale kandidaat voor de functie van directeur van 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de toeleveringsindustrie. Door zijn werk voor de Feria Mueble & Madera komt hij bekende gezichten tegen in de nieuwe positie: de Feria Mueble & Madera in Bogotá is een evenement binnen het competentiegebied van interzum.

Voor Maik Fischer is nauw contact met de industrie van groot belang - een factor in het succes van interzum. "We weten voor wie we de fair gaan doen", zegt Fischer. "Interzum is zeer succesvol omdat het gericht is op de behoeften van de industrie. Ik zal mijn uiterste best doen om door te ontwikkelen wat hen zo succesvol maakt." Fischer gaat voor zijn nieuwe functie nauw samenwerken met Matthias Pollmann, die nu het hele bedrijf leidt.

Koelnmesse - Wereldwijde competentie in meubels, interieurs en design: Koelnmesse is de belangrijkste internationale vakbeursorganisator voor inrichten, wonen en leven.

global-competence.net/interiors/

ambista.com