Makkelijk, snel en lijmvrij

28-11-2022
Makkelijk, snel en lijmvrij

De ultrasterke Origin 55 Engineered Click Acoustic is precies wat je nodig hebt als je met weinig moeite, snel en lijmvrij wil renoveren. Met een gepatenteerd Uniclic® profiel voor planken en tegels, en Unizip® voor visgraat, is het een vloer waarmee je het mooiste van de natuur eenvoudig in je interieur integreert.

Makkelijk, snel en lijmvrij

Ontworpen voor directe plaatsing op oude vloeren of minder perfecte ondervloeren, absorbeert de geïntegreerde ruglaag van Origin 55 Engineered Click Acoustic oneffenheden met een gladde en onderhoudsarme vloer als resultaat. Als bonus vermindert het ook het lawaai en verbetert het loop- en stacomfort om het welzijn te bevorderen. Deze collectie wordt in België gemaakt met tot 30% gerecycleerd materiaal en volledig recycleerbaar. Zo krijg je een vloer die bijdraagt tot een duurzame aanpak.

Makkelijk, snel en lijmvrij

Kies voor de klassieke en tijdloze uitstraling van visgraat voor je project met de authentieke houteffecten van Origin 55 Engineered Click Acoustic Herringbone.

Makkelijk, snel en lijmvrij

Origin 55 Engineered Click Acoustic biedt met een vooruitstrevende, meerlaagse constructie voordelen qua installatie én comfort. Het is de ideale vloer voor renovatie, want geschikt voor snelle, lijmvrije verlegging op diverse ondergronden.